Kimchi noodles

Kom met kimchi noodles, groene dumplings en pittige chili-olie

Als je zin hebt in een snelle, spicy en romige noodle bowl met een extra kick, dan is dit jouw go-to recept! De combinatie van kimchi noodles met gestoomde dumplings en een vleugje chili-olie maakt dit gerecht perfect voor als je iets lekker warms wilt eten.

Ik ga je laten zien hoe.

Kimchi noodles (gebruik je favoriete merk)
1 el sesamolie
1 tl gehakte knoflook
1 tl gochujang pasta
Kruidenmix uit het noodlepakket
Scheutje heet water én een beetje melk
Zwarte peper naar smaak
Bosui (lente-ui), fijngesneden
Green chili dumplings (stomen tot gaar)
Chili olie (voor topping)
Wasabi (optioneel)
Sesamzaadjes
Dumplingsaus

  1. Kook of week de kimchi noodles volgens verpakking.
  2. Verhit sesamolie in een pan en fruit hierin de knoflook kort.
  3. Voeg gochujang en de kruiden van de noodles toe. Roer goed door.
  4. Voeg een scheutje heet water en een beetje melk toe voor een romige touch.
  5. Voeg de gekookte noodles toe, meng goed en breng op smaak met zwarte peper en fijngesneden bosui.
  6. Stoom de green chili dumplings tot ze gaar zijn.
  7. Serveer de noodles in een kom en top af met:
    Dumplings
    Chilisaus of chili-olie
    Wasabi (optioneel)
    Sesamzaadjes
    Dumplingsaus en extra lente-ui
Kimchi noodles met dumplings. Spicy, romig en makkelijk zelf te maken!
@keukenprinses

Spicy noodles 🤤🌶️ Recept⬇️: Kimchi noodles Eetlepel sesamolie Theelepel gehakte knoflook Theelepel gochujang Kruiden van de noodles Scheut heet water + melk Zwarte peper naar smaak en bosui Green chili dumplings stomen tot ze gaar zijn Tot slot chili olie, wasabi en sesamzaadjes en dumplingsaus erover heen met lente ui

♬ DIE TRYING – PARTYNEXTDOOR & Drake & Yebba

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *