Kimchi noodles

Als je zin hebt in een snelle, spicy en romige noodle bowl met een extra kick, dan is dit jouw go-to recept! De combinatie van kimchi noodles met gestoomde dumplings en een vleugje chili-olie maakt dit gerecht perfect voor als je iets lekker warms wilt eten.
Ik ga je laten zien hoe.
Kimchi noodles (gebruik je favoriete merk)
1 el sesamolie
1 tl gehakte knoflook
1 tl gochujang pasta
Kruidenmix uit het noodlepakket
Scheutje heet water én een beetje melk
Zwarte peper naar smaak
Bosui (lente-ui), fijngesneden
Green chili dumplings (stomen tot gaar)
Chili olie (voor topping)
Wasabi (optioneel)
Sesamzaadjes
Dumplingsaus
- Kook of week de kimchi noodles volgens verpakking.
- Verhit sesamolie in een pan en fruit hierin de knoflook kort.
- Voeg gochujang en de kruiden van de noodles toe. Roer goed door.
- Voeg een scheutje heet water en een beetje melk toe voor een romige touch.
- Voeg de gekookte noodles toe, meng goed en breng op smaak met zwarte peper en fijngesneden bosui.
- Stoom de green chili dumplings tot ze gaar zijn.
- Serveer de noodles in een kom en top af met:
Dumplings
Chilisaus of chili-olie
Wasabi (optioneel)
Sesamzaadjes
Dumplingsaus en extra lente-ui